maanantai 13. toukokuuta 2013

Jumala ei hylkää Sinua koskaan

"Katso, minä tulen sinun tykösi paksussa pilvessä." 2 Moos 19:9

Paksut, tummat pilvet peittävät usein taivaan. Aurinkoa ei näy, kaikki on synkkää. Sellaisina aikoina huolet täyttävät mielen. Me pelkäämme. Olemme niin voimattomia ja avuttomia nähdessämme voimia, joita emme hallitse.

Minä tulen sinun tykösi paksussa pilvessä. Synkimmässäkin pimeydessä hän on kanssamme. Vaikka sinä et voi nähdä häntä ja tuntea hänen läsnäoloaan, hän on läsnä. Hän ei koskaan hylkää sinua pimeyteen, sinä olet liian kallis hänen silmissään. Paksulla pilvellä on jokin tehtävä elämässäsi. Muutoin se ei olisi saanut lupaa peittää taivastasi. Hän johtaa myöskin pilviä. Niiden on toteutettava hänen suunnitelmiaan ja päämääriään. Etkö ole kuullut, että vilja kypsyy pimeinä syysöinä. Valoisat, aurinkoiset kesäpäivät eivät anna eniten.."

Tuo edellä oleva teksti on H.E.Wislöffin. Teksti sisältää suuren viisauden. Jumala tulee häntä kaipaavan lapsensa luokse. Koska Jumala on Kaikkivaltias, hän voi tulla luoksemme sellaisessa muodossa, jota emme olisi koskaan voineet kuvitella. Usein me itse annamme Jumalalle ohjeet, miten hänen pitäisi toimia ja meidän elämäämme johdattaa. Usein me otamme kantaaksemme asioita, joita vain Jumala voi kantaa. Raamatussa on sana ja rohkaisu heittää kaikki murheet hänen päällensä, koska hän haluaa pitää meistä huolen. Ja mikä onkaan tämän heiton seuraus? Jumala rauha on varjeleva meidän sydämemme ja ajatuksemme Hänessä.

Voi, miten sokea voinkaan olla! Kuvittelen, että minä pystyn neuvomaan Jumalaa, miten hänen tulee toimia, sen sijaan että antaisimme hänelle valtuudet toimia meidän elämässämme niinkuin hän haluaa. Aivan viime vuosina on käsitykseni monista hengellisistä asioista muuttuneet. Tosi paljonkin. Kun olen lukenut vanhoja kirjeitäni, puheitani ym lähteitä, löysin jostakin seuraavan profetian sanan, jonka joku saarnaaja on Jumalalta saanut.

"Sinä olet kulkenut paljon ja saarnannut sanaani paljon, tehnyt työtäni ja rukoillut ihmisten puolesta, mutta sinä et ole antanut aikaasi minulle. Nyt minä olen sinut pysäyttänyt. Minä en vaadi sinulta nyt mitään. Minä vain odotan, että viivyt kasvojeni edessä ja otat vastaan minun rakkauteni. Vasta sen jälkeen minä voin sinua käyttää."

Ainoita asioita, mitä Jumala ei voi puolestamme tehdä, on lepääminen. Lepoon hän meitä kutsuu. Lepäämään, keräämään voimia tuleviin päiviin. Mutta myös lepäämään Hänen varassaan. Tänään Herra rohkaisee Sinua. Hän haluaa tulla avuksesi niihin asioihin, jotka pimittävät koko taivaan. Hän on edelleen Kaikkivaltias. Hänelle on kaikki mahdollista.

Eräs opettaja kertoi luokalleen ensimmäisen kerran siitä, miten Jeesus herätti Lasaruksen kuolleista. Kun opettaja tuli siihen kohtaan, jossa Jeesus sanoo: "Lasarus, tule ulos!", eräs pikkutyttö nousi, rutisti innoissaan vierustoveriaan ja huudahti: "Minä tiesin, että Jeesus selviäisi siitä." Tämän päivän ilouutinen on, että Jeesuksen avulla Sinäkin tulet selviämään. Luota Häneen.

Kun kirjailija Marc Ian Barach sai kuulla sairastavansa syöpää, se muuttin hänen asennettaan dramaattisesti. Hän kirjoittaa: "Niiden seitsemän vuoden aikana, jotka syöpäleikkauksestani ovat kuluneet, olen elänyt elämää, joka olisi kerran ollut minulle mahdotonta käsittää. Otan puhelimen pois seinästä aamulla, en koskaan jätä aamiaista väliin, jätän silloin tällöin määräajat noudattamatta, tai, jopa rahanpuutteest huolimatta, jätän työn kesken, jos se alkaa viedä liian paljon voimiani tai loitontaa minua rakkaistani. Haluaisin kyllä saada vielä monta asiaa valmiiksi, mutta vanha kunnianhimoni tuntuu loistokkaalta paikallaanjuoksulta. Urani, johon sitoutumista pidin kiistattomasti hyveenä, näyttää nyt huijaukselta.."

Paavo Ruotsalaiselle sanottiin kauan sitten: "Yksi sinulta puuttuu ja sen mukana kaikki, Jeesuksen Kristuksen sisällinen tunteminen.." - Jeesuksen sisällinen tunteminen on elämämme tärkein asia. Kun asiat Hänen kanssaan tulevat kuntoon, hän auttaa meitä selviämään kaikesta muusta mikä elämäämme liittyy. Rukoilen sydämeni pohjasta, että Hän saisi siunata Sinua juuri tällä hetkellä, kun tätä viestiäni luet. Hän rakastaa Sinua enemmän kuin kukaan toinen. Vain Hän voi antaa sisällesi rauhan, joka kestää.Tosi kiva nähdä taas!!!

Tervehdys! On kulunut lähes vuosi edellisestä kirjoituksestani tänne kotisivuille. Vaikka olen ollut eläkkeellä jo useamman vuoden, tämä vuo...